sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Explozie de lumini și sunet pe Ștrandul Neptun! Vineri și sâmbătă noaptea sunt așteptați mii de arădeni (Foto)

  de Lucian Dănilă | 24 august 2018, 9:48 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Ștrandul Neptun prinde viață într-o perioadă în care nostalgicii, mai ales că suntem în luna august, trăiesc din amintirile a ceea ce a însemnat ștrandul pentru arădeni, pentru Arad, în anii 90-2000. Vineri și sâmbătă seara sunt așteptați mii de arădeni și nu numai în zona bazinelor (lângă bazinul mijlociu) pentru a petrece două seri pline de muzică și de lumină, o nouă seară de Pool Party.

  DJ Kidu și Cătălin Lăpușcă vor fi la butoane în două nopți care se doresc a fi de neuitat pentru tinerii arădeni, două nopți după modelul petrecerilor din occident cu cocktailuri, ritmuri și lumini, totul pentru un „vibe” care să readucă arădenilor plăcerea de a petrece pe ștrand așa cum se întâmpla în urmă cu destul de mulți ani.

  „Vinovat” este Călin Costea și clubul Molly Malone’s, cel care asigură muzica și spectacolul de lumini, dar localurile din zona bazinelor vor fi toate deschise pentru a garanta o noapte așa cum trebuie să fie.

  La ultimul Pool Party au participat peste 5.000 de tineri și nu numai, distracția fiind până în zorii zilei. În acest weekend, Călin Costea a decisă să organizeze două astfel de seri, două nopți de Pool Party pentru a readuce pe Ștrandul Neptun „vibe”-ul, distracția de altă dată. Așa cum se întâmpla cu ani în urmă, la recentele ediții de Pool Party au venit mulți tineri din Timișoara sau zonele limitrofe.

  pool 2

  FOTO: Imagini de la Pool Party 004, din data de 4 august, atunci când peste 5.000 de arădeni s-au distrat în zona bazinelor de pe Ștrandul Neptun

  Există și reguli:

  – Accesul tinerilor sub 18 ani este permis doar insotiti de un adult! Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra voastra!

  – Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool!

  – Spune NU drogurilor! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

  – ECO-friendly advice – Te rugam sa nu arunci sticle, pachete de tigari, pahare sau peturi de plastic in spatiile verzi sau in apele bazinelor!

  FOARTE IMPORTANT !!!!!

  Accesul in bazine nu este permis celor care nu stiu sa inoate.

  Accesul este permis doar in zona bazinului cu apa de maxim 0,70 cm.

  Toti participantii la eveniment declara ca inteleg regulile si se vor comporta ca atare pentru a nu pune in pericol pe el insusi sau vreun alt participant.

  Este OBLIGATORIE urmarirea indicatiilor date de SALVAMARI si de oamenii de ordine pe tot parcursul petrecerii

  INFORMATII: 0757124788

  Intrarea Libera dupa ora 21.00

  Ținuta – costum de baie (opțional) sau îmbrăcăminte casual …

  Muzică bună, dans, dichis, distracție și multă, multă apă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.