miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Messi, ultimul meci la Paris. Marți va semna cel mai mare contract din istoria sportului

  de - | 3 iunie 2023, 6:00 PM | Sport

  0

  Cotidianul catalan Sport a anunțat că toate eforturile Barcelonei de a-l convinge să se întoarcă pe Camp Nou au eșuat, clubul blaugrana neputând să-i ofere un contract pe măsura pretențiilor sale, din cauza gravelor probleme financiare, astfel încât „Puricele” va lua tot drumul zonei Golfului.

  Marți, 6 iunie, va fi ziua marelui anunț. Leo Messi va fi anunțat marți la Al-Hilal. Diseară, Messi va evolua pentru ultima oară în tricoul lui PSG, în partida de pe teren propriu cu Clermont, și apoi va pleca liber de contract. Îl așteaptă la Al-Hillal o ofertă faraonică, 400 de milioane de euro pe sezon, dublu față de cât primește Cristiano la Al-Nassr. Este cel mai mare contract din istoria sportului.

  Daily Mail scrie despre „acordul mamut” pregătit de saudiți, 2 miliarde de euro, în total, cu toate impozitele, taxele și comisioanele și contractele de sponsorizare din jurul transferului.

  „Sport” mai scrie că toate actele sunt pregătite pentru ca Messi să semneze și să devină cel mai bine plătit fotbalist din lume. Singurul lucru care nu se precizează, de către nicio sursă, este durata angajamentului propus atacantului de 35 de ani, două sezoane ori mai mult.

  Ambiția saudiților de a-l convinge pe Messi să semneze este dată și de faptul că Al-Hilal a ratat titlul în acest sezon și a terminat abia pe locul al treilea, la 13 puncte de campioană, neputând juca în Liga Campionilor Asiei. Cea mai titrată echipă saudită îl curtează de mai multă vreme pe Messi care, pe lângă Barcelona, mai are și o ofertă din MLS, de la echipa lui David Beckham, Inter Miami. incomparabilă financiar cu cea din zona Golfului.

  SURSA: gsp.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.