vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Messi, surprins de paparazzi în largul mării, alături de iubita sa (Galerie foto)

  de Special Arad | 14 iulie 2016, 12:03 PM | Monden

  0

  Socotit cel mai bun fotbalist al lumii, Lionel Messi trăieşte de ani buni cu iubita sa, Antonella Rocuzzo, o prezenţă discretă în mediul monden.

  Din 2008, aşadar de la 19 ani, Messi se iubeşte cu fostul model Antonella Roccuzzo, o prietenă din copilărie, pe care o cunoaşte de când avea cinci ani. Deşi vorbim de un catolic convins, Messi nu este căsătorit cu femeia care i-a dăruit doi fii: pe Thiago (3 ani) şi Mateo (născut la 11 septembrie 2015). După eşecul de la Copa America, al doilea la rând, Messi a anunţat că se va retrage de la echipa naţională, şi a plecat în vacanţă. A stat o săptămână în Bahamas şi acum se află pe Insula Formentera, din apropierea costei Andaluziei. Paparazii şi-au făcut datoria şi l-au surprins pe Messi în largul mării, alături de Antonella şi de un grup de prieteni.
  627x0 (1) 627x0 (2) 627x0 (3) 627x0

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.