Messi a informat conducerea FC Barcelona că vrea să părăsească echipa

  de Special Arad | 26 august 2020, 8:26 AM | Sport

  0

  Lionel Messi a transmis clubului FC Barcelona că vrea să părăsească echipa și să activeze clauza care îi permite să plece la finalul fiecărui sezon, scriu BBC și AS.

  Cei de la FC Barcelona au convocat o şedinţă extraordinară după ce au primit mesajul lui Messi.

  În mod normal, clauza invocată de Messi a expirat pe 10 iunie, însă contextul dat de pandemie face ca aceasta să poată fi activată mai târziu.

  Messi speră ca Barcelona să nu îi pună beţe în roate, însă catalanii sunt determinaţi să nu-i dea drumul fără a fi activată clauza de reziliere de 700 de milioane de euro.

  Manchester City, Paris Saint-Germain şi Inter Milano sunt cele 3 echipe aflate în cursa pentru semnătura lui Messi.

  Citește continuarea pe Europafm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.