Medaliile Campionatului Național de judo pentru copii se vor împărți la Arad. Întrecerea va avea loc în luna lui Florar

  de Dan Lazăr | 11 January 2023, 9:10 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Federația Română de Judo a anunțat calendarul competițional intern pentru anul 2023. Din păcate, dacă privim partea goală a paharului, Aradul găzduiește o singură competiție de nivel național: finala Campionatului Național pentru copii Under 13 individual.

  Această întrecere este programată pentru perioada 12-14 mai, alături de finala CN U15 individual.

  Aradul are o participare constantă la întrecerile naționale, prin sportivi legitimați la CSȘ Gloria, CS Judo, CSM sau a unor cluburi din județ.

  Prima competiție internă a judocanilor are loc la Dr. Tr. Severin, între 28-29 ianuarie, Cupa „Drobeta”, pentru categoriile U 12, 14, 16 și 21.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.