Meciuri echilibrate în primul tur al tabloului principal de la ITF Arad

  de Special Arad | 8 august 2018, 8:10 AM | Sport

  0

  Două dintre favoritele ediției a XIV-a a Trofeului „Ilie Năstase” la tenis feminin au părăsit, marți, competiția cu premii de 15.000 de dolari. Japoneza Satsuki Takamura (favorita 3) a cedat, după două ore și 5 minute, cu basarabeanca Anastasia Vdovenco, scor 6-7(5), 6-2, iar Gabriela Duca (fav. 7) a fost depășită, după un meci de trei ore și trei minute (!), scor 6-7(3), 7-5, 5-7 cu Izabela Novac. Tot un meci lung au oferit cehoaica Aneta Laboutkova și Nicole Tătăruș, două ore și 10 minute, tricolora impunându-se cu scorul de de 2-6, 6-4, 6-4. În alte jocuri: I. Gașpar vs. A. Pirok (Ungaria) 6-7(4), 2-6 și N. Berberovic (Bosnia-Herțegovina; fav. 6) vs. T. Jaruskova (Slovacia) 6-1, 6-1.
  De remarcat că pe tabloul principal sunt prezente 16 tenismene din România, vedetele fiind: Andreea Mitu (fostă jucătoare de Top 100; campioană la ITF Arad în 2011, în proba de dublu), Elena Cadar (principala favorită), Georgia Crăciun, Ioana Roșca sau Alexandra Damaschin, recenta câștigătoare a unui turneu în Finlanda, dar și bosniaca Nefisa Berberovic.
  Triumf arădean la dublu
  În proba de dublu a turneului de la Activ Club, tenismenele arădene Anda Ghinga și Iulia Marko au câștigat confruntarea cu perechea Claudia Cianci / S. Takamura (Portugalia/Japonia), scor 6-3, 6-4, după o oră și 16 minute de joc. Următoarele adversare sunt favoritele 3, bosniaca Berberovic și N. Tătăruș.
  Programul zilei de miercuri
  Terenul central
  – ora 10.00
  A. Velcea (WC) vs. K. Miletic (Serbia; Q)
  A. Stăiculescu vs. A. Ghinga (WC)
  – nu înainte de ora 16.00
  A. Mitu (8) vs. O. Corneanu (WC)
  H. Berberovic/N. Tătăruș (Bonia-Herțegovina/România; 3) vs. A. Ghinga/I. Marko
  Terenul 1
  – ora 10.00
  C. Ene (5) vs. A. Sebrek (Serbia; Q)
  A. Petric (WC) vs. G. Crăciun (2)
  – nu înainte de ora 14.00
  M. Husarova (Slovacia; Q) vs. J. Bojovic (Serbia; Q)
  – nu înainte de ora 16.00
  L. Nagymihaly/I. Novac (Ungaria/România) vs. G. Duca/A. Laboutkova (România/Cehia; 4)
  Terenul 3
  I. Roșca (6) vs. C. Hristea
  C. Argylean (Ungaria) vs A. Damaschin
  – nu înainte de ora 14.00
  E. Cadar (1) vs. A. Gal (Slovenia; Q)
  – nu înainte de ora 16.00
  C. Ene/I. Roșca (1) vs. M. Negoiță/A. Stăiculescu
  O. Corneanu/A. Velcea vs. I. Gașpar/C. Hristea
  Terenul 4
  – ora 10.00
  V. Surova (Slovacia; Q) vs. L. Nagymihaly (Ungaria)
  A. La Cava (Italia; Q) vs. V. Karvouni (Grecia; Q)
  De remarcat că intrarea spectatorilor este liberă, cel mai fidel urmând a primi un premiu din partea campioanei en-titre, Gabriela Ruse.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.