vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Maschio-Gaspardo angajează 65 de persoane la fabrica din Chișineu-Criș

  de - | 8 aprilie 2022, 8:48 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Producătorul italian de utilaje agricole Maschio-Gaspardo România, care deţine o fabrică în localitatea arădeană Chişineu-Criş, judeţul Arad, are disponibile în prezent 65 de locuri de muncă pentru tehnicieni electromecanici (10), municitori necalificaţi la asamblarea/montarea pieselor (15), stivuitorişti (10), magazineri (10), strungari (10), sudori (10), potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad.

  Compania a ajuns în 2020 la un număr mediu de 346 de angajaţi, conform datelor publice. Maschio Gaspardo-România a avut în 2020 o cifră de afaceri de aproximativ 214,8 milioane de lei şi un profit net de 11,1 milioane de lei, conform datelor de la Ministerul de Finanţe. Fabrica Maschio-Gaspardo din judeţul Arad produce echipament de cultivare pentru tractoare (scarificatoare, grape cu discuri, cultivatoare cu dinţi, echipament de pregătire a patului de semănat), conform informaţiilor de pe site-ul companiei. Pe lângă utilajele produse la fabrica din Chişineu-Criş, Maschio-Gaspardo distribuie în România, prin intermediul dealerilor, utilajele fabricate în celelalte puncte de producţie ale grupului italian. Clienţii companiei sunt fermierii mari, care cumpără utilaje pentru a lucra suprafeţe extinse de teren, dar şi fermierii mici şi mijlocii.

  Mai multe detalii pe zf.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.