luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Marius Copil și-a enervat rău adversarul. Comentariul arădeanului l-a făcut pe Evans să se răzgândească și să-l bată în semifinale la Surbiton!

  de Special Arad | 9 iunie 2019, 11:23 AM | Sport | Topic special

  0

  Marius Copil a pierdut în semifinale la Surbiton, după un meci dramatic, câştigat de Daniel Evans, scor 7-6(3), 6-7(4), 6-4. Adversarul a fost la un pas să abandoneze în debutul meciului, apoi, motivat de ce a spus Marius despre el, s-a decis să continue, indiferent de consecinţe.

  Evans a revenit în forţă în circuitul masculin, urcând până pe poziţia 80 ATP, după ce căzuse până pe 1195, ca urmare a suspendării primite pentru dopaj.

  Ieri, la Surbition Trophy, englezul a fost la un pas să renunţe la partidă, după ce chiar la începutul meciului a simţit o durere la una dintre glezne. Copil, prin atitudinea sa, l-a enervat şi l-a determinat pe Evans să strângă din dinţi şi să meargă mai departe.

  Glezna stângă mă doare. Am alunecat puţin, dar acum mă simt puţin mai bine. Marius era foarte supărat pentru că am luat acea pauză, dar cine mă cunoaşte ştie că nu cer timeout medical fără vreun motiv întemeiat. De fapt, chiar m-am gândit să abandonez, pentru a nu mă accidenta mai rău. Apoi, l-am auzit pe el cum se vaită către stafful lui şi am decis să continuu. S-a enervat rău şi l-am auzit cum zice: „Cu tipul ăsta e mereu dramă, dramă, dramă. E o regină a dramelor”. Am decis să merg mai departe şi să dau tot ce am mai bun„, a dezvăluit Evans, conform dailymail.co.uk.

  Supărarea lui Marius nu a fost una gratuită, în condiţiile în care, acum trei ani, tot la Surbiton, Evans a avut o atitudine total necorespunzătoare. Românul s-a impus atunci uşor, scor 6-4, 6-2, iar britanicul a avut o serie de ieşiri necontrolate. Pentru una dintre acestea, după ce a înjurat ca la uşa cortului, arbitrul l-a penalizat cu un game pierdut.

   

  Sursa: Digi24

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.