marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Marcajele la drum efectuate la cea mai aglomerată oră congestionează traficul de la Podgoria! Coada de mașini ajunge până la gară

  de Mihai Todoca | 6 octombrie 2021, 3:59 PM | Telefonul cititorului

  0

  Nu e rău destul că traficul din Arad este unul criminal în zona Podgoria, mai ales acum când se lucrează la țevile de apă de pe Calea Iuliu Maniu, dar pentru a face situația și mai stresantă pentru șoferi se pare că acum se lucrează la marcajele de drum.

  Lângă Catedrala de la Podgoria pe sensul de mers către Gară, drumarii au început să pună conuri de semnalizare ștrangulând traficul în zonă, de mașini apropiindu-se de Gară. Știm că nu drumarii sunt de vină, ei fac doar ceea ce li se spune.

  Dacă până acum șoferii au înțeles situația de pe Calea Iuliu Maniu, în sensul că nu se lucrează noaptea, fiind totuși destul de dificil, considerăm că o banală marcare a drumului se putea efectua noaptea când traficul este considerabil mult mai redus. Imaginile ne-au fost trimise de către un cititor care… bineînțeles că este acum blocat în trafic.

  Și pentru că marcarea de drum la o oră aglomerată nu era de-ajuns pentru arădeni, azi s-a sistat alimentarea cu apă caldă în tot municipiul, mai puțin cartierul Aradul Nou.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.