Alt strigăt de ajutor pe care nu l-a auzit nimeni: un copil de 13 ani s-a spânzurat în podul casei, la Șiria!

  de Mihai Todoca | 30 mai 2018, 11:22 AM | Știri Arad | Topic special

  5

  Din păcate, probabil neînțeles, un alt copil s-a sinucis(foto: ObservatorTV)

  O nouă sinucidere a unui tânăr din județul Arad

  La 13 ani copiii încă se mai joacă. Încă nu au dat de greutățile vieții, dar în ziua de Rusalii unui copil de 13 ani se pare că acestea i s-au arătat și a fost mult prea mult pentru el. A hotărât că nu mai există nimic bun pe lumea asta și a luat decizia de a se sinucide. Copilul, împreună cu sora lui geamănă care l-a și găsit și care este încă în stare de șoc, făcea parte dintr-o familie cu o situație precară, însă nu avea probleme. Liniștit și la locul lui. Tocmai de aceea motivele care l-ar fi împins la acest gest sunt inexplicabile.

  La o vârstă la care copiii încă se joacă, o vârstă la care un tânăr nu ar trebui să simtă greutatea lumii, ci să fie dornic de viață și de ceea ce îi poate oferi, acest băiat a simțit – și, probabil, nediscutând cu nimeni- că drumul lui trebuie să se încheie aici și să nu mai ajungă să cunoască cât de frumoasă poate fi viața. Cum am amintit, motivele care l-ar fi împins pe adolescent să comită acest gest necugetat nu sunt cunoscute.

  „În data de 26 mai, în jurul orelor 22:00, în podul unui imobil de pe raza localității Șiria a fost găsit spânzurat un copil de 13 ani. În urma verificărilor efectuate de o echipă de specialiști criminali, la nivelul corpului nu au fost indentificate urme de violență, iar corpul adolescentului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Se continuă cercetările pentru a stabili  care au fost motivele care l-au determinat  pe tânăr la acest gest necugetat”, ne-a declarat, contactată de Special Arad, purtătorul de cuvânt din cadrul IJP Arad, Lorena Radu.

  Copilul va fi înmormântat astăzi la Șiria. Mai multe cuvinte ar fi de prisos. Dumnezeu să-l odihnească.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.