sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mâine începe târgul Agromalim! Se oferă transport din oră în oră…

  de Special Arad | 9 septembrie 2015, 9:19 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Știri Arad: Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în perioada 10 – 13 septembrie 2015, la Expo Arad, evenimentul internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje – AGROMALIM.

  Aflat la cea de-a 26-a ediţie, Agromalim înregistrează în 2015 o creștere cu 40% a spațiului dedicat mașinilor și utilajelor agricole, acoperind astfel întreaga suprafaţă interioară (4.500 mp) şi exterioară (30.000mp) a Complexului Expozițional EXPO Arad.

  9 țări și 260 de participanți își vor prezenta oferta de produse și servicii în fața publicului vizitator, în cadrul târgului fiind expuse: mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanță și financiare, reviste, cărți și cataloage de specialitate.

  Zilele de 12 şi 13 septembrie, organizate cu sprijinul asociaţiilor de crescători de animale Păstorul Crişana, Mioriţa Chişineu Criş, Asociația Crescătorilor de Animale Arad, ANZ Bucureşti şi OJZ Arad vor fi dedicate crescătorilor de animale. În cadrul ediţiei din acest an a Expoziţiei de Animale de Rasă, pe toată perioada târgului, vor fi expuse taurine, ovine şi caprine ale membrilor asociaţiilor de crescători, cu accent pe prezentarea raselor de carne.

  Vor avea loc întâlniri ale asociațiilor, vor fi bonitate (sâmbătă) şi premiate (duminică) cele mai frumoase exemplare expuse. Tot duminică se va decerna titlul de Miss Arad celui mai valoros exemplar de Bălţată românească și se va alege Campioana la rasa Holstein Friză. Cabalinele şi animalele de hobby se vor număra printre atracțiile vizitatorilor. 

  Nu va fi neglijat nici interesul participanților de a se informa, conferințele, prezentările și întâlnirile cu specialiștii și autoritățile vor fi prezente pe agenda Agromalim 2015.

  Vor fi oferite informații despre finanțările pe fonduri europene ce pot fi accesate prin PNDR 2014 – 2020 și alte forme de sprijin financiar din partea statului. Vor fi prezentate produse noi și inovatoare, se va dezbate situaţia Camerelor Agricole și se vor căuta soluții pentru ca acestea să fie funcționale și să se dezvolte, iar întâlnirile de afaceri organizate vor crea cadrul pentru noi contacte cu posibili parteneri români și străini care să vă ajute la dezvoltarea afacerilor.

   

  Program de vizitare:

  10 – 12 septembrie: 10:00 – 18:00

  13 septembrie: 10:00 – 16:00

  Transport gratuit din oră în oră de la stația Podgoria.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.