duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gheorghe Seculici: „Aproape 17.000 de arădeni au vizitat Agromalim 2022, la Expo Arad”!

  de Special Arad | 9 septembrie 2022, 12:39 PM | Administraţie

  1

  Cu aproape 17.000 de vizitatori, ediția din acest an a Târgului Agromalim a avut cea mai mare audiență dintre toate târgurile organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, în ultimii ani.

  Agromalim este un brand puternic al Aradului. Anul acesta au expus peste 270 de firme, din șapte state europene. Ungaria și Italia au fost, din nou, foarte bine reprezentate. Un număr de 36 de conferințe de specialitate au fost organizate, iar evenimentul a cuprins și o componentă de promovare a produselor locale.

  Cele mai moderne utilaje și soluții pentru agricultură au fost prezentate participanților, la Agromalim 2022. Unele dintre acestea sunt fabricate chiar la Arad și se vând pe cinci continente. La eveniment a participat și ministrul Agriculturii.

  „A fost o ediție reușită, chiar peste așteptări, dacă avem în vedere faptul că nu s-a mai organizat un târg de o asemenea amploare, după pandemie. Le mulțumesc tuturor colegilor mei implicați în acest proiect, expozanților și colaboratorilor noștri, partenerilor noștri din administrația locală și din mediul universitar. Am reușit, împreună, să adunăm la Arad elita agriculturii naționale și euroregionale și să organizăm un eveniment care a atras aproape 17.000 de vizitatori. Expo Arad a reînceput să funcționeze în forță și, o spun cu mândrie, suntem printre cele mai active Camere la nivel national. În perioada 13-15 septembrie, la Expo Arad, organizăm un alt târg de mare amploare, Demo Metal, unul dintre cele mai puternice târguri de profil din România”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

  Consiliul Județean a fost partenerul principal al Agromalim 2022, sprijinind producătorii locali să expună și să câștige vizibilitate. „Pentru noi este important ca produsele arădene să ajungă la cât mai mulți arădeni și să încurajăm astfel micii antreprenori. Suntem partenerii Camerei de Comerț la târgurile pe care le organizează, pentru că este vorba despre o instituție de forță a Aradului, una reprezentativă, care contribuie la promovarea și la dezvoltarea județului Arad. Următorul eveniment la care colaborăm cu Camera de Comerț va fi Târgul Vânătorilor, în data de 24 septembrie”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Repet ce am mai spus și în alte Comentarii: nu am nimic cu dl. Seculici; dimpotrivă, chiar am o anumită doză de simpatie pt dânsul (doză, de care nu se bucură prea mulți politicieni români!)…
   … Dar nu pot să nu remarc desele „ieșiri la rampă” din ultima perioadă, ale acestuia, asta, după ce s-a retras ani buni, într-un anonimat total.
   Și, cum mai știu că politicienii (și nu numai…) nu au obiceiul să facă gesturi gratuite, „de amorul artei”, mă întreb, CARE O FI SCOPUL REDEVENIRII „VIZIBIL”, în planul politicii românești, a dl. Seculici ? 🤔
   O viitoare candidatură…, la ce…?
   La Primăria Arad, în Parlament, în echipa guvernamentală sau niscaiva locuri prin C.A. – uri…?
   De urmărit…! 😉

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.