sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mai mulți urmăriți general, depistați la trecerea frontierei

  de - | 27 octombrie 2017, 12:30 PM | Știri Arad | Urmăriți

  2

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac şi Turnu – județul Arad au depistat patru persoane pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi mandate europene de arestare.

  În data de 25.10.2017, în jurul orei 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Cristian A., în vârstă de 31 de ani, din judeţul Braşov.

  Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat european de arestare de către autorităţile din Germania, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

  Ieri, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Emil L., în vârstă de 61 de ani, domiciliat în judeţul Cluj.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de autorităţile din Franţa, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 4 luni.

  Câteva ore mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul polonez Rafal C., în vârstă de 35 de ani, cu domiciliul în Polonia.

  Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de autorităţile din Italia un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 1 an şi 4 luni.

  Aseară, în jurul orei 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Cornel B., în vârstă de 39 de ani, din judeţul Olt.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani şi 8 luni.

  În toate cazurile, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.