marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mai mulți morți și zeci de răniți după ce șoferul unui SUV a intrat în mulțime la o paradă din Statele Unite! (VIDEO)

  de - | 22 noiembrie 2021, 8:36 AM | Internaţional

  0

  Şoferul unui SUV a intrat intenţionat într-o mulţime la o paradă de Crăciun în SUA, iar în urma sa au rămas mai mulţi morţi şi zeci de răniţi.

  Mulţimea se adunase aseară pentru o paradă de Crăciun în oraşul american Waukesha, din statul Wisconsin. În urma accidentului, cel puţin cinci persoane au murit, iar alte câteva zeci au fost rănite, inclusiv copii, a transmis poliţia fără să declare un număr exact în ceea ce priveşte decesele.

  Parada de Crăciun de la Waukesha era în desfăşurare când un SUV de culoare roşie a doborât barierele din partea de vest şi s-a îndreptat spre strada principală. „Maşina a lovit peste 20 de persoane, printre care copii, şi au fost răniţi în urma acestui incident”, a spus Dan Thompson, potrivit AFP, preluată de Agerpres.

  Pe Twitter au apărut filmuleţe cu SUV-ul roşu care trecea în viteză pe stradă, dar şi cu momentul când loveşte intenţionat oamenii (VIDEO AICI).

  Autorităţile locale au anunţat, la rândul lor, că 11 adulţi şi 12 copii au fost transportaţi la spital, iar ulterior două instituţii medicale au transmis că tratează 28 de pacienţi în urma acestui incident, relatează CNN. 7 dintre ei se aflau în stare gravă la spitale Poliţia din Waukesha a descoperit un vehicul suspect, iar persoana identificată a fost reţinută. În prezent se fac cercetări şi s-a deschis o anchetă.

  Casa Albă a transmis că urmăreşte incidentul, este gata să ofere toată asistenţa de care este nevoie şi şi-a exprimat compasiunea pentru victime şi rudele lor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.