Mai multe persoane înjunghiate, în urma unui scandal monstru la târgul de maşini

  de - | 23 April 2016, 5:43 PM | Regional

  0

  Un scandal monstru a izbucnit, sâmbătă dimineaţa, la târgul de maşini din comuna Gilău, judeţul Cluj. Aici, mai multe persoane au fost înjunghiate şi au ajuns la spital, după ce între câţiva oameni s-a iscat un conflict.

  Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj a precizat pentru Vocea Transilvaniei că persoanele implicate au fost identificate şi, la ora transmiterii acestei ştiri, sunt audiate.

  „S-a iscat un conflict între mai multe persoane în urmă căruia patru persoane au fost rănite şi transportate la UPU pentru îngrijiri de specialitate. La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de Poliţie şi poliţişti de la Operaţiuni Speciale. Persoanele implicate au fost identificate şi conduse la secţia de Poliţie pentru audieri”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

  Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, şi la Unitatea de Primiri Urgenţe a izbucnit un conflict, între aparţinătorii victimelor, însă acesta din urmă nu s-a soldat cu alte persoane rănite, fiind vorba doar despre un conflict verbal.

  Poliţiştii încearcă acum să stabilească exact de la ce a pornit întreg scandalul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.