luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dacă e sex, nu contează locația. Chiar în sediul Poliției, șeful Europol s-a iubit cu colega până când, la apelul soțului înșelat, a fost „ridicat” de mascații din Argeș

  de Special Arad | 21 aprilie 2023, 4:29 PM | Naţional

  0

  (foto: Adevarul)

  Scene de-a dreptul hilare, deși unii le-ar putea numi și altfel, au avut loc, noaptea trecută, într-un post de poliție din Argeș, acolo unde șeful de post a fost prins în mrejele amorului de soțul înșelat, în timpul unei partide de sex.

  Potrivit surselor stiripesurse.ro, agentul Alexandru G., șeful de post din Schitu Golești și președintele județean al Sindicatului Europol, ar avea de ceva timp o relație cu subordonata sa, agent în aceeași localitate.

  Dacă sex nu e, nu sunt mascați…

  Soțul femeii a bănuit că la mijloc e ceva necurat și i-ar fi urmărit pe cei doi care, la un moment dat, s-au retras în sediul postului de poliție pentru câteva momente intime. Bărbătul a încercat să intre peste cei doi, însă, așa cum era de așteptat, ușa nu i-a fost deschisă.

  Ca urmare, acesta a sunat la 112 pentru a reclama întâmplarea, iar la fața locului au ajuns reprezentanți ai IPJ Argeș și chiar mascați.

  La nivelul Inspectoratului de Poliție din Argeș se va declanșa o anchetă disciplinară în urma căreia se vor lua măsurile prevăzute în statutul Polițistului.

   

  Citește și: Sexgate fără sex tape la Sântana: o Ea și un El au rămas blocați pe câmp, în mașină! Cică au sunat la 112…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.