sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul pe harta perchezițiilor! Mascații descind și în alte 16 județe

  de - | 16 februarie 2023, 11:12 AM | Naţional

  0

  Poliţia Română face, joi, peste 80 de percheziţii în într-un dosar care vizează infracţiuni din domeniul silvic şi infracţiuni informatice. Mai mult de jumătate dintre descinderi, în judeţul Suceava.

  IGPR anunţă că, joi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fac 83 de percheziţii domiciliare pe linia combaterii ilegalităţilor din domeniul silvic şi a criminalităţii informatice, în municipiul Bucureşti (5) şi în judeţele Suceava (55), Alba (1), Constanţa (1), Craiova (1), Galaţi (1), Oradea (3), Timişoara (1), Arad (1), Botoşani (2), Buzău (4), Dâmboviţa (2), Ialomiţa (2), Ilfov (1), Satu Mare (1) şi Teleorman (2), informează News.ro.

  ”Cercetările sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals informatic, acces ilegal la un sistem informatic, complicitate la fals informatic, complicitate la acces ilegal la un sistem informatic şi evaziune fiscală”, a transmis sursa citată.

  Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

  Activităţile au beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi „Alexandru cel Bun” Bacău şi al mai multor inspectorate de poliţie şi jandarmi din ţară.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.