joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mascații și câinii Poliției, atracțiile din parcul Eminescu | Video

  de Ioana Costaș | 23 martie 2023, 1:35 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Zeci de copii – mai mici, mai mari – au vizitat astăzi parcul Mihai Eminescu, acolo unde de dimineață au putut admira autospecialele Inspectoratului de Poliție Județean Arad și nu numai, totul în cadrul activităților organizate cu ocazia Zilei Poliției Române.

  Atracțiile principale – pentru copii – au fost câinii de serviciu ai IPJ Arad și… mascații. De asemenenea, cei mici – dar și cei mari – au asistat și la câteva exerciții. Unul dintre scenarii a presupus prinderea și încătușarea de către mascați a unui infractor, iar cel de-al doilea exercițiu a implicat imobilizarea unui infractor cu ajutorul câinelui de serviciu, un ciobănesc german.

  Copiii au putut vedea laboratorul criminalistic, prezentat – bineînțeles – de criminaliști, autospeciala de la Rutieră, iar aici polițiștii rutieri le-au explicat celor mici cum funcționează radarul și aparatul DrugTest, iar mascații le-au arătat copiilor armele pe care le folosesc în situațiile în care intervin.

  Însă punctul de atracție l-a constituit autospeciala de ordine publică cu care polițiștii transportă persoanele recalcitrante. și asta deoarece copii au fost fascinați când polițiștii le-au permis să urce în mașină, așa că cei mici s-au aliniat și au format o coadă pentru a intra în autospecială.

  Citește și: Agenții de poliție de la IPJ Arad, avansați în grad de Ziua Poliției Române • Special Arad · ultimele știri din AradSpecial Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.