Mai multe întreruperi parțiale de curent electric în județ în perioada 28 iunie – 2 iulie

  de Special Arad | 23 iunie 2021, 7:01 PM | Știri Arad

  0

  E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune Arad anunță noi întreruperi de curent electric, programate pentru perioada 28 iunie – 2 iulie. Sunt vizate localitățile Nădab, Sântana, Șiclău, Bârsa, Gurba, Socodor, Șiclău, Grăniceri, Pilu, Vărșand, Păulean, Berindia și Buteni.

  Următoarele întreruperi parțiale (vezi tabelul de mai jos) se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță compania E-Distribuție Banat S.A.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.