Mai multe familii din Arad vor beneficia de acum de locuințe sociale

  de Special Arad | 9 noiembrie 2020, 5:49 PM | Știri Arad

  0

  “Suntem datori să fim apropiaţi de toţi concetăţenii noştri, mai ales de cei care trec prin momente dificile” este de părere primarul Călin Bibarț care a participat azi la repartizarea locuințelor sociale construite pe fostul amplasament al pieței de animale din cartierul Sânnicolau.

  Cele 64 de locuințe (40 apartamente cu o cameră şi 24 apartamente cu 2 camere) dispuse în 2 blocuri, sunt prevăzute cu baie proprie şi bucătărie/chicinetă. Blocurile sunt racordate la toate utilităţile necesare, inclusiv gaz metan, fiind dotate cu centrale termice proprii la parter. În jurul blocurilor a fost amenajată o reţea de circulaţie carosabilă, platforme de parcare și spaţii verzi.

  “Investiția în valoare de 7 milioane de lei s-a realizat din bugetul local, respectiv vorbim despre contribuția fiecărui cetățean în parte și de aceea sperăm ca beneficiarii lor să aprecieze efortul arădenilor și să păstreze aceste locuințe în aceleași condiții în care le-au primit”, a mai spus edilul Călin Bibarț.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.