Zi de sărbătoare la Liceul Național de Informatică

  de Special Arad | 20 December 2022, 11:17 AM | Educaţie

  0

  Odată cu sărbătoarea Crăciunului, la LNI Arad s-a deschis sezonul serbărilor, al zâmbetelor și al bucuriei.

  Pe lângă numeroasele activități de voluntariat în care elevii noștri s-au implicat pentru a-i ajuta pe alți copii mai puțin norocoși, ieri sala festivă a fost neîncăpătoare pentru momentele artistice pregătite de elevii LNI într-o serbare dedicată Crăciunului: printre colindele tradiționale și preluate din cultura franceză sau engleză, participanții s-au delectat cu momente coregrafice sau teatrale, sau cântece tradiționale, având ca temă comună Nașterea Domnului.

  La serbare au participat elevi ai claselor de gimnaziu și liceu, dar și părinți. De remarcat este faptul că impactul a fost unul „neașteptat de pozitiv”. „Elevii aveau nevoie de astfel de activități, ei trebuie să simtă că viața de elev nu înseamnă doar materii și note, serbările și alte activități care să îi scoată pe copii <<din clasă>> sunt adevăratele cărămizi care formează viitorul adult”, mi-a mărturisit mama unui elev din clasa a 7-a.

  Cu această ocazie îi mulțumim doamnei director Lilla Pellegrini, care a sprijinit realizarea evenimentului, dar mai ales doamnelor profesoare Mirela Groza și Veronica Jurjeu, care au „orchestrat” întreaga operațiune.

  Zâmbetele copiilor și ale părinților din final au fost cea mai frumoasă răsplată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.