Update 4Numărătoarea paralelă îl indică pe Călin Bibarț ca și câștigător, cu 35 la sută, față de Wiener – 29%!

  de Lucian Dănilă, Raluca Medeleanu, Andreea Daniela B. | 27 septembrie 2020, 10:11 PM | Politikos | Topic special

  7

  Titlu inițial: Luptă la „baionetă” între Bibarț și Wiener după numărarea voturilor în primele secții de votare

  După numărarea paralelă făcută de USR și PNL, pare că lupta între Adrian Wiener și Călin Bibarț este strânsă. În sediul USR Wiener a fost anunțat ca și câștigător în niște secții de votare, la fel cum și Bibarț este anunțat câștigător, în sediul PNL, în alte secții.

  Numărătoarea continuă și o să vă ținem la curent.

  UPDATE

  Bucurie mare în sediul PNL unde, cu „timiditate” au apărut câteva pahare de vin, conducerea și staful de campanie având rezultatele numărătorii paralele care îl indică pe Călin Bibarț ca și câștigător al alegerilor din municipiul Arad, în fața lui Adrian Wiener (USR).

  Cu procentele și alte date statistice, revenim.

  UPDATE 2

  Colega noastră, Andreea Daniela, aflată în sediul PNL Arad, ne-a spus chiar acum că a apărut șampania…

  UPDATE 3

  La sediul USR atmosfera nu e veselă, și nu neapărat pentru Arad, unde se pare că Adrian Wiener iese pe locul al doilea, deși se mai așteaptă câteva date de la anumite secții de votare. Colega noastră, Raluca Medeleanu, aflată în sediul USR Arad, ne spune că membrii USR sunt supărați fiindcă partidul nu a reușit să câștige nicio primărie în județul Arad. Adrian Wiener nu este în sediul filialei la această oră.

  UPDATE 4

  Călin Bibarț a câștigat funcția de primar al municipiului Arad, conform numărătorii paralele făcute de liberali. Dacă nu s-a greșit, Călin Bibarț va avea un procente de 35% din voturile exprimate ieri. Pe locul secund se află candidatul Alianței USR-PLUS, Adrina Wiener, cu 29%. Candidatul PSD, senatorul Mihai Fifor se va clasa abia pe locul trei, cu 17 procente.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • SERIOS? Eu am văzut că si-a făcut treaba cu BRIO începând din primăvară la spitalul tbc, transformat în covid ,atunci când era vai de pl. ăstora care l-au condus până atunci!
    DAR NU am fost auzit de bacalbașa, de “mitralieră” si alții să se fi implicat!
    Au spus-o multe cadre medicale care au lucrat si lucreaza cu el,NU eu,unul de afară! Cadre medicale care,multe si acum îl regretă de când era director la ” judetean “

    +13 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.