duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Lucia Giurgiu și-a luat „rămas bun” de la Primăria Arad. Fostul director al CET SA, Sorin Bogoșel, delegat pe funcția rămasă vacantă

  de Raluca Medeleanu | 18 martie 2024, 3:52 PM | Administraţie

  0

  Șefa de serviciu Lucia Giurgiu este una dintre cele mai longevive angajate încă în funcție la Primăria Arad, activând de aproape 30 ani. Acum, a decis că este momentul să se pensioneze, astfel că în locul ei a fost delegat Sorin Bogoșel, cel care până anul trecut a fost directorul general al CET Arad SA.

  Angajată la Primăria Municipiului Arad în 1996, în mandatul lui Dumitru Branc, de-a lungul timpului a lucrat în cadrul Direcției Tehnice, activitatea ei fiind apreciată de staff-ul Primăriei.

  În 2022, după demisia Elenei Portaru, doamna Giurgiu a avut inclusiv atribuții delegate de director executiv la Direcția Tehnică, până la momentul în care funcția a fost ocupată de Sorin Gurban, prin concurs. După aceea, a rămas șefă de serviciu la Serviciul Investiții, Energetic din cadrul Direcției Tehnice, funcție din care se și pensionează.

  Sorin Bogoșel a fost director general și administrator special la CET Arad SA (centrala mare, din afara orașului, intrată în insolvență, ulterior vândută). Dumnealui și-a dat demisia la sfârșitul anului 2022 de la CET, venind în 2023 la Primăria Arad pe postul de consilier în cadrul Serviciului Investiții.

  Odată cu plecarea Luciei Giurgiu, Sorin Bogoșel a fost delegat să exercite funcția de conducere de șef serviciu rămasă vacanta după pensionarea doamnei. Ulterior, această funcție va putea fi ocupată prin concurs.

   

  Citește și:

  Directoarea Elena Portaru și-a dat demisia din Direcția Tehnică a Primăriei Arad · Special Arad

  Sorin Bogoșel și-a dat demisia din funcția de director general al CET Arad SA. A renunțat și la funcția de administrator special · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.