Lovitură pentru SRI. Decizia luată de Orban

  de Special Arad | 22 noiembrie 2020, 5:52 PM | Naţional

  0

  Proiectul de ordonanță de urgență de rectificare a bugetului de stat prevede reducerea cu peste 28 milioane lei a creditelor bugetare alocate Serviciului Român de Informații (SRI).

  Astfel, potrivit documentului citat, Guvernul va tăia credite bugetare SRI de 17,268 milioane lei de la cheltuieli de personal și de 17,442 milioane lei de la proiecte finanțate cu fonduri UE. Vor fi majorate alocările destinate SRI pentru cheltuieli de capital (+3 milioane lei), bunuri și servicii (2,268 milioane lei) și transferuri între unități ale administrației (1 milion lei).

  Citește continuarea pe www.profit.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.