Lovitură de proporții în vestul țării! Au forțat ușa de la balcon și au plecat cu o sumă importantă de bani și mai multe bijuterii

  de - | 26 December 2021, 9:35 PM | Regional

  2

  Lovitură de proporții dată de hoți în noaptea de Crăciun – au plecat cu o sumă importantă de bani și cu aur. Vizată a fost o locuinţă de pe strada Splaiul Morilor din Lugoj, aparținând patroanei unei firme.

  Hoţii au acţionat la pont pentru că la ora atacului nu era nimeni casă, locatarii fiind plecați din oraș. Spărgătorii au pătruns prin escaladare, forțând la etaj uşa de la balcon. Au furat 50.000 de euro, 12 cocoşei de aur şi alte bijuterii. Când proprietarii au ajuns acasă și au văzut că au fost prădați au depus plângere la Poliție. ”Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor şi luarea măsurilor legale care se impun”, au declarat surse oficiale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

  Citeste mai mult pe: pressalert.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.