sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Loteria Română organizează campania „Te vaccinezi şi câştigi”

  de - | 3 iunie 2021, 7:36 PM | Naţional

  0

  Cinci premii în valoare de 10.000 lei fiecare şi un premiu de 50.000 de lei sunt puse în joc în cadrul campaniei  „Te vaccinezi şi câştigi” organizată de Loteria Românâ, care oferă aceste câştiguri suplimentare pentru sustinerea programului naţional de vaccinare împotriva virusului COVID-19 şi încurajarea populaţiei eligibile de a se vaccina. Loteria Română a anunţat joi că persoanele care, vor achizitiona un bilet loto, în perioada 14-27 iunie 2021 (inclusiv), pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorti.

  Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune în oricare din urnele special amenajate în cadrul agentiilor loto.    Tragerea la sorţi, respectiv extragerea câştigătorilor, se va desfăşura în direct, în cadrul emisiunii „Românii au noroc” din 4 iulie 2021, transmisă de postul România TV.

  Astfel, jucătorii ale căror taloane vor fi extrase din urnă, în urma tragerii la sorţi şi dovesesc participarea la programul naţional de vaccinare împotriva virusului COVID-19,  pentru a fi recompensati cu  5 premii in valoare de 10.000 lei fiecare si un premiu in valoare de 50.000 de lei.

  „Vaccinarea este singura solutie să grăbim sfârşitul acestei pandemii care a schimbat viaţa multor români şi şansa de a reveni la o viaţă normală. Sunt încrezator, la fel ca multi dintre semenii noştri, că numai dacă suntem sănătoşi putem să ne bucurăm de viaţă şi să răspundem provocărilor care ni se oferă”, a declarat directorul general al Loteriei Române, Sebastian-Iacob Moga, la anunţul tombolei.

  Regulamentului pentru organizarea şi desfăşurarea campaniei promoţionale „Te vaccinezi şi câştigi”, disponibil pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro.

  Citeste mai multe pe adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.