Locurile de parcare ale Fast Park-ului de pe strada Zalău au fost scoase la licitație

  de Special Arad | 23 November 2021, 6:46 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Comunicat. Cele 115 locuri de parcare ale Fast Park-ului 3 amenajat pe strada Zalău în cadrul proiectului „Regenerarea urbană a spațiilor dintre blocuri”, au fost scoase la licitație marți, 23 noiembrie 2021. În organizarea Serviciului Parcări de Reședință din cadrul Societății Recons, licitația s-a desfășurat cu respectarea normelor de distanțare socială impuse de starea de alertă.

  54 de arădeni au fost interesați să obțină un loc de parcare rezidențială în această zonă. În timp ce la parter toate locurile au fost ocupate, la etaj, numai 2 arădeni și-au adjudecat unul dintre cele 55 de locuri disponibile. Prețul de pornire în cazul locurilor marcate la sol a fost de 50 lei (fără TVA), iar la etaj de 30 lei (fără TVA). Cel mai dorit loc de parcare a fost unul dintre cele situate la parter, adjudecat la prețul de 67 lei (fără TVA).

  Locurile de parcare neatribuite de la etaj vor putea fi ocupate în urma unei solicitări scrise depuse la Serviciul Parcări de Reședință din cadrul Societății Recons Calea Aurel Vlaicu, Bl.Z 20 ap. 34, tel:  0257-280.097. Contravaloarea chiriei de bază, fără TVA este de 30 lei fără TVA/ loc de parcare/ lună.

  Serviciul Parcări de Reședință din cadrul Societății Recons le reamintește cetățenilor  că în parcările tip Fast Park, amenajate în municipiu, nu este valabil tichetul de la parcometre, abonamentul pentru parcări cu plată sau cardurile emise persoanelor cu dizabilități. Cardurile deținute de persoanele cu dizabilități se utilizează doar în locurile special amenajate.

  Cei care vor ocupa abuziv unul dintre locurile neatribuite în urma licitației, riscă sancțiuni, în conformitate cu HCLM nr. 242/13.05.2021.

  Regulamentul serviciului de administrare a parcărilor tip Fast Park din Municipiului Arad poate fi consultat pe pagina de internet a Societății Recons, la secțiunea Parcări de Reședință  sau accesând acest link.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.