Locul doi pentru „Muşchetarii roboticii” la BRD First Tech Challenge

  de Special Arad | 30 martie 2018, 8:14 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă s-a întâlnit vineri, 30 martie 2018, cu „Muşchetarii roboticii”. Vorbim despre 18 elevi ai Liceului Naţional de Informatică din Arad  care au transformat pasiunea pentru roboţi în performanţă.

  Recent elevii arădeni au participat la competiţia naţională de robotică BRD First Tech Challenge, unde proiectul lor s-a numărat printre cele 90 de proiecte selectate. Mai mult decât atât, cu toate că a fost prima lor competiţie aceştia s-au întors acasă cu un premiu important: locul II, la secțiunea „Motivate Award”, fiind singura dintre cele trei echipe arădene care a reușit să se remarce la vreuna dintre categoriile concursului.

  Edilul i-a felicitat atât pe elevi, cât şi pe doamnele profesoare care-i îndrumă, prof. Romana Sălăjan, prof. Florin Feher și prof. Diana Rus şi le-a oferit câte o diplomă în semn de apreciere pentru efortul depus.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.