sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Liviu Ciobotariu: „UTA se va bate pentru a prinde primele șase locuri”

  de Lucian Dănilă | 17 decembrie 2021, 2:28 PM | Sport

  0

  Antrenorul Liviu Ciobotariu a dat o cu totul altă față echipei din Voluntari, o grupare care în fiecare sezon a luptat pentru salvarea de la retrogradare, fiind de cele mai mult ori salvată la baraj, așa cum s-a întâmplat și atunci când a trecut de UTA, apoi de Chindia, sau în vara trecută de Dunărea Călărași.

  În acest sezon, FC Voluntari a avut o serie de rezultate bune și foarte bune cu totul neașteptată și este revelația campionatului, fiind clasată pe locul 3 după 20 de etape.

  „Jucăm acasă, în fața propriilor suporteri, acest ultim meci din 2021 și ne dorim foarte mult să terminăm acest an cu un rezultat pozitiv. Iar pentru mine un rezultat pozitiv înseamnă victoria, să câștigăm cele trei puncte.

  Ne așteaptă o partidă dificilă, un joc greu, pentru că întâlnim o echipă UTA Arad cu un lot foarte bun și foarte echilibrat. E o echipă care, din punctul meu de vedere, sezonul acesta se va bate pentru a prinde primele șase locuri. Asta înseamnă că se vor bate și ei pentru puncte mâine și trebuie să fim foarte atenți. Avem tot lotul la dispoziție, din fericire pentru mine nu avem suspendați sau accidentați”, spune antrenorul echipei ilfovene, Liviu Ciobotariu.

  „Singura noastră problemă, dar aici pot spune că există o balanță, ar fi factorul fizic. Și noi și UTA Arad am jucat în aceeași zi, iar eu pot spune că echipa deja a acumulat așa o stare de oboseală, atât fizică cât și mentală. S-a jucat din trei în trei zile, dar sunt convins că băieții mei vor trece peste acest moment. Fiind și ultimul joc, mai trebuie să facem un ultim efort, atât pentru suporterii noștri, cât și pentru situația din clasament. Este foarte important și pentru oamenii care sunt alături de noi, chiar și pentru noi, ar fi ideal pentru moral să terminăm cu o victorie. Ne-am autodepășit. Dacă sezoanele trecute, vorbeam de 15-20 de puncte la finalul turului, acum avem 34 de puncte”, a încheiat Ciobotariu.

  Partida FC Voluntari – UTA se dispută în această seară de la ora 20.30 și va fi televizată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.