marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Liviu Ciobotariu: „Nu este ușor să iei punct la Arad. Atmosfera este senzațională”

  de Lucian Dănilă | 13 noiembrie 2022, 11:21 PM | Sport

  0

  Antrenorul echipei FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, crede că rezultatul de egalitate, 1-1, de la finalul partidei cu UTA, este unul echitabil. El a avut cuvinte de laudă pentru atmosfera de pe Arena „Francisc Neuman”, atmosferă pe care a caracterizat-o ca senzațională.

  A fost un joc frumos, a fost echilibrat, cred că a fost echitabil acest scor. Ambele formații au avut o atitudine potrivită, demnă de Liga 1. Aș vrea să remarc publicul, a fost o atmosferă fantastică. Ne mulțumim cu un punct. În prima repriză, noi am avut situațiile mai clare.

  Până la urmă, trebuie să ne mulțumim cu punctul pe care l-am luat. Este un punct câștigat în deplasare. Nu este ușor să iei un punct la Arad. Pot spune că sunt mulțumit cu egalul.

  Faptul că sunt aici de un an și șapte luni, avem continuitate, echipa știe ce vreau, ce avem de făcut, avem automatisme, lucrăm foarte mult la antrenament, cred că ăsta ar fi secretul. Suntem o echipă care se apără foarte bine, primim gol foarte greu. Jucătorii respectă ce le spun, au calitate să reziste atacurilor adverse sau să marcheze.

  Sezonul ăsta este foarte echilibrat, două înfrângeri te pot duce în zona fierbinte, două victorii îți dau speranțe pentru primele șase locuri. Sunt mulțumit că am luat acest punct și că am păstrat distanța față de locul direct retrogradabil.

  Am declarat la începutul campionatului că ne dorim foarte mult să repetăm performanța din sezonul trecut, dar anticipăm că va fi foarte greu pentru că am mai pierdut din jucători, jucătorii care au venit pe parcurs mai au nevoie de timp. E nevoie de timp, nu ne gândim la play-off, ne gândim să câștigăm fiecare meci să putem rezista în prima ligă”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei FC Voluntari, la finalul meciului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.