marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Trebuia să îi ia locul lui Roli Nagy pe banca Bătrânei Doamne. Astăzi a fost condamnat la închisoare!

  de Special Arad | 10 noiembrie 2016, 3:25 PM | Sport

  0

  Liviu Ciobotariu a fost contactat în urmă cu aproximativ o lună de oficialii clubului UTA pentru a prelua funcția de antrenor principal al echipei după demiterea lui Roland Nagy. Discuțiile nu s-au concretiat, Ciobotariu așteptând oferte din Qatar și Arabia Saudită.

  Astăzi, însă, fostul jucător al lui Standard Liege a fost condamnat la închisoare cu suspendare!

  Ioan Becali, Cristi Borcea şi Liviu Ciobotariu au fost condamnaţi astăzi la câte 6 luni de închisoare cu suspendare în Belgia, într-un dosar ce privește transferul lui Ciobotariu la Standard, scrie gsp.ro.

  Cei 3 au fost condamnați de un tribunal din Liege pentru fraudă fiscală în transferul lui Ciobotariu, la Standard, în 2000, de la Dinamo.

  Giovanni, Borcea și Ciobotariu au primit amenzi de câte 11.000 de euro şi le-au fost confiscaţi câte 24.000 de euro, informează 7sur7.be, preluat de news.ro.

  Fostul impresar, fostul patron dinamovist și fostul jucător al lui Dinamo făceau parte dintr-un dosar mai mare al transferurilor din Belgia, la începutul acestui mileniu.

  Potrivit procurorilor, un mecanism de facturare a permis fraudarea fiscului belgian şi sustragerea de la plata impozitelor pe transferuri în cazul mai multor fotbalişti, prin vărsarea unor importante sume de bani, care reprezentatau idemnizaţiile lor, în conturile unor societăţi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.