joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Liviu Ciobotariu: „A fost o lipsă de marcaj la primul gol, acolo s-a dărâmat tot”

  de Lucian Dănilă | 22 august 2021, 9:31 PM | Sport

  0

  Antrenorul formației FC Voluntari a venit foarte încrezător la Arad. A mai fost în acest an și a obținut un punct pe vremea când antrena pe Hermannstadt, dar acum datele problemei erau altele, UTA nu mai e echipa din sezonul trecut și, poate mai important, la Arad tribuna este plină iar fanii își susțin echipa pe tot parcursul jocului.

  Fostul internațional spunea înainte de meci că UTA se va bate în acest an la play-off, fiind o echipă puternică și probabil tocmai de aceea și-a așezat echipa în defensivă, o apărare foarte exactă pe care arădenii cu greu au reușit să o penetreze. Au reușit în cele din urmă și au marcat chiar de două ori.

  „A fost un joc echilibrat până în minutul 70, nu am dat spații, au avut o singură ocazie de a marca în prima repriză.

  Apoi am intrat bine, am tras două șuturi la poartă, apoi a venit o greșeală colectivă. A fost lipsă de marcaj, acolo s-a dărâmat tot, îmi pare rău, puteam obține mai mult. Nu am făcut un joc rău, dar aceste greșeli ne-au costat 3 puncte.

  Trebuie să fim mult mai responsabili pe fazele fixe, pe organizarea defensivă. Este un rezultat care nu ne convine. Am primit deja 10 goluri, prea multe.

  Cred că până se închide perioada de transferuri ne mai uităm la niște jucători”, a declarat Liviu Ciobotariu după meci.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.