sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  LIVE TEXT: Gaz Metan – UTA Arad! Echipele și filmul jocului

  de Lucian Dănilă | 15 noiembrie 2015, 1:39 PM | Sport

  0

  Min. 6: Strătilă a avut o bună situație de a finaliza, dar s-a complicat în careul advers după o minge bună primită de la Curtuiuș

  Min. 11: trei cornere consecutive pentru Gaz Metan, toate rămase fără rezultat

  Min. 19: prima ocazie mare a jocului aparține gazdelor. Șutul de la 18 metri al lui Stancu a trecut puțin peste bara porțiilui Miron

  Min. 28: Strătilă a primit un cartonaș galben pentru un atac dur la unul dintre adversari.

  Min. 29: Polgar vede și el „galben” pentru un fault dur.Ambii jucători de pe banda dreapta a echipei UTA sunt avertizați după jumătate de oră.

  Min. 33: Figliomeni, sut de la 25 de metri peste poarta echipei UTA

  Min: 38: corner pentru UTA după o acțiune a lui Curtuiuș. A executat Copil, Curtuiuș a deviat la bara a doua pentru Botiș care a fost la un pas să marcheze, dar a deviat mingea pe lângă poartă. Mare ocazie.

  Min. 39: Figliomeni, șut de la 25 de metri alături de poartă

  Min.42: Ocazie imensă pentru Gaz Metan: Băjenaru a centrat de pe partea stângă,Miron nu a intervenit, iar Stancu a trecut milimetric pe lângă minge la un metru de linia porții arădene

  Min. 44: GOL GAZ METAN: 1-0! Contraatac pentru Gaz Metan, Burlă a ratat intervenția, Munteanu a scăpat pepartea dreaptă, acesta a așezat mingea în careu pentru Denis Olaru și juniorul medieșenilor a marcat din 10 metri cu un șut fără speranțe pentru Miron.

  MIN. 45: Final de primă repriză, Gaz Metan intră la vestiare cu avantaj de un gol după o repriză în care a dominat jocul. UTA a jucat slab, apropiindu-se foarte rar de poarta lui Greab.

  Min. 47: GOL GAZ METAN: 2-0! Cosimo Figliomeni a trecut de întreaga apărare arădeană – la fel ca șila golul pe care l-a marcat în tur la Arad – și a înscris pe lângă Miron pentru 2-0!

  Min: 49: cartonaș galben pentru Copil pentru proteste

  Min. 50: Munteanu a tras din careu peste poarta lui Miron

  Min. 54: Schimbare la Gaz Metan: iese Băjenaru și intră Costin Gheorghe

  MIN: 57: Dublă schimbare UTA: Hlistei în locul lui Gligor, Cipri Rus în locul lui Strătilă

  Min 58 Chindriş pasează pe culoar în dreapta, în careu, Copil îi ia mingea lui Hlistei şi trage din unghi pe lângă bara a doua. A fost un şut-centrare

  Min 66 Petre centrează din dreapta, mingea este deviată şi UTA obţine corner

  MIN. 74: PENALTY PENTRU UTA: execută Copil în dreapta lui Greab și GOOOOOL: 2-1! Hlistei a fost faultat la colțul careului de 16 metri de către Romeo.

  Min. 77: Schimbare UTA: Dennis Man în locul lui Adrian Petre

  Min. 78: Vitinho în locul lui Costin Gheorghe la Gaz Metan

  Min. 84: Cartonaș galben pentru Cipri Rus pentru că a lovit mingea după fluierul arbitrului

  MIN. 86: GOL GAZ METAN: 3-1! Corner pentru gazde, mingea a ajuns la Munteanu, a pasat pentru Figliomeni, acesta a șutat,mingea a fost deviată iar Abrudan din 4 metri a reușit să înscrie cu capul.

  Min. 90: cartonaș galben pentru Hlistei după un fault

  Gaz Metan a câștigat meciul pentru primul loc contra celor de la UTA și astfel am asistat și la schimbarea liderului. Gaz Metan urcă pe primul loc, în timp ce UTA este pe locul secund, iar după jocul din această seară dintre FC Brașov și FC Baia Mare ar putea săcadă chiar pe locul 3.

  Gaz Metan: Greab – Romeo, Abrudan, Elton Dos Santos, Buzean – Cristea, Băjenaru (54 Costin Gheorghe, 78 Vitinho), Stancu, Munteanu – Olaru, Figliomeni.

  Rezerve: Botoșel – Trif, Vișa, Bic, G. Costin, Florean, Medeiros. Antrenor: Leo Grozavu.

  UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Burlă – Strătilă (57 Cipri Rus), Chindriș, Gligor (57 Hlistei), Copil – Adrian Petre (77 Dennis Man), Curtuiuș.

  Rezerve:  Mara – Vlad, Costin, Jorza, Man, Hlistei, Cipri Rus. Antrenor: Roli Nagy.

  Arbitri: Adrian Illyeș (Ploiești) – Romică Bîrdeș (Pitești), Ionel Dumitru (Gherghița-Prahova). Rezervă: Sergiu Popa (Aiud).

  Observatori FRF: Dan Monea (Aiud), Constantin Constantinescu (Slatina)

  clas 1ok

  clas 2ok

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.