duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Lipova a învins Mailatul și se anunță una dintre revelațiile Ligii a 4-a

  de Lucian Dănilă | 25 iulie 2014, 1:36 PM | Sport

  0

  Șoimii Lipova a trecut într-un meci amical de Voința Mailat într-un joc disputat pe arena de Subcetate. Nou promovată în Liga a 4-a, formația antrenată de Marius Grad se anunță a fi una dintre protagonistele Ligii a 4-a arădene.

  „Nu mi-e frică de nimeni”, spune chiar antrenorul Marius Grad, după un meci pe care lipovanii l-au câștigat cu 3-2, după ce în minutul 12 era 2-0 pentru Mailat! Vidican și Mateucă au marcat la primele două acțiuni ale celor de la Mailat, dar la pauză scorul era din nou egal după ce au marcat petrilă și Neamț, ultimul din penalty în ultimul minut al reprizei.

  După pauză, Lipova a controlat mai mult jocul, dar situația la ocazii mari de gol a fost egală, tot 2-2. Cei care au înscris au fost Șoimii, după o fază creată de Bogdan Roșuț, care i-a pasat excelent în fața porții lui Bimbo iar acesta a împins, cu latul, minge în poartă.

  IMG_6316

  Lipova a transferat în această vară mai mulți jucători, majoritatea dintre ei cu vechi state chiar la nivel superior. Neamț, fost atacant al echipei UTA, revine în Liga a 4-a după ce a evoluat ultimele trei sezoane la Săvârșin. Alături de el au mai apărut Tavi Moisă, fostul căpitan al celor de la Aqua Vest, Daniel Ghergar, anul trecut la Pecica și Ineu, și tot la acest meci a fost testat și Bogdan Roșuț, fost la UTA II, Sântana și Mailat. Printre remarcați îi putem aminti pe Țițca, Lăcătuș, Iercan, Cati și Edu.

  Dincolo, la Mailat, Radu George se bazează pe aceeași jucători din ultimele sezoane. Dacă în ultimii ani i-a pierdut pe Radu Mailat, Laviniu Răduț sau Lamping, se pare că și în acest an se desparte de un jucător important: Vidac. În schimb, au rămas Oneț, Ionuț Pașcu și Hetmann, iar jocul ofensiv se bazează foarte mult pe forma lui Vidican și Mateucă, cei care au și marcat. Sunt așteptați la echipă Muț și Bogdan Drecin, care au lipsit din motive personale.

  FOTO: LUCIAN DĂNILĂ

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.