Liderul USR, Dan Barna, a făcut public venitul anual al soției sale: 354.082 lei, din salariul oferit de Petrom

  de Special Arad | 27 septembrie 2019, 8:49 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  0

  Dan Barna a dezvăluit venitul anual al soţiei sale, Olguţa Dana Totolici, nepublicat iniţial de BEC pentru candidatura sa la prezidenţiale. Liderul USR a precizat că venitul anual al soţiei sale este de 354.082 de lei, din salariul oferit de Petrom S.A.

  Potrivit declaraţiei de avere publicată pe site-ul USR, în anul 2017 soţia lui Dan Barna a înregistrat un venit anual de 354.082 de lei proveniţi din contractul individual de muncă de la Petrom S.A.

  “Am vorbit cu soţia mea şi am decis să facem publice veniturile ei din 2018. Sunt aceleaşi cu cele din 2017 şi au fost de fiecare dată transmise autorităţilor în mod complet şi la timp. Toate declaraţiile mele de avere de când am devenit parlamentar se găsesc şi pe site-ul USR”, a postat preşedintele USR Dan Barna, joi, pe pagina sa de Facebook.

  Prezidenţiabilul Alianţei USR-PLUS Dan Barna are deschise 13 conturi bancare care însumează 1.356.500 lei, deţine un teren şi trei imobile, cele din urmă împreună cu soţia sa, potrivit declaraţiei de avere depusă de acesta la Biroul Electoral Central (BEC).

  Potrivit declaraţiei de avere afişată pe site-ul Biroului Electoral Central, candidatul la prezidenţiale Dan Barna are un venit anual pentru funcţia de deputat de 128.044 de lei.

  Dan Barna şi-a depus, pe 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidenţiale. Alianţa a strâns aproape 400.000 de semnături.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.