Liceul „Sever Bocu” din Lipova, închis în urma confirmării a trei cazuri Covid-19! În două clase de la Liceul „Csiky Gergely” au fost suspendate cursurile

  de Special Arad | 18 septembrie 2020, 6:45 PM | Știri Arad

  1

  Autorităţile din Arad au decis, vineri, să închidă pentru două săptămâni Liceul “Sever Bocu” din Lipova, unde au fost confirmate trei cazuri de COVID-19 la elevi din clase diferite, iar la Liceul “Csiky Gergely” Arad au fost suspendate cursurile în două clase.

  „La Liceul ‘Sever Bocu’ din Lipova, din cauza a trei cazuri pozitive în trei clase diferite, s-a închis toată unitatea şcolară, iar la Liceul maghiar din Arad, din cauza unui caz pozitiv, la un copil care dintr-o coincidenţă are şi mama învăţătoare în aceeaşi unitate, a trebuit să suspendăm două clase”, a declarat, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Arad, Horea Timiş.

  În ambele şcoli, DSP realizează anchete epidemiologice.

  De la începerea anului şcolar, în trei şcoli au fost depistate cazuri de COVID-19, fiind necesară suspendarea cursurilor. Pe lângă liceul din Lipova şi liceul maghiar, este vorba de Şcoala Gimnazială Zădăreni, unde directorul a fost confirmat pozitiv, el intrând în contact şi cu alţi dascăli sau angajaţi ai şcolii.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.