joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Lia Ardelean 2024. Din nou la „umaniști”, din nou lângă Voiculescu

  de - | 4 iulie 2023, 2:31 PM | Politikos

  2

  (foto: Hotnews)

  Comunicat Lia Ardelean. Biroul Executiv al Partidului Umanist Social Liberal m-a desemnat în funcția de președinte interimar al Organizației Județene Arad, în urma reuniunii Consiliului Național al formațiunii, desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute în Capitală.

  PUSL susține ferm necesitatea întăririi unității tuturor românilor, pentru apărarea integrității, suveranității și independenței României, a democrației și a drepturilor lor fundamentale constituționale.

  Revin în politică cu credința că voi putea promova în județul Arad valorile esențiale ale PUSL, „Demnitate, onoare și curaj”, alături de vechile și sănătoasele principii umaniste, „Omul potrivit la locul potrivit” și „Stop abuzurilor de putere”.

  Sunt convincă că românii și arădenii au nevoie de redimensionarea clasei de mijloc, deziderat urmărit de PUSL, prin transformarea acestuia într-o forță politică puternică de centru, ce se adresează preponderent oamenilor care au avut de suferit și au fost umiliți în ultima perioadă.

  Voi rămâne fidelă principiilor conform cărora mi-am definit întreaga carieră de om politic, cele de a pune oamenii în centrul preocupărilor mele politice și de a-i sprijini în rezolvarea tuturor problemelor.

  Mă voi implica la maximum în reconstruirea PUSL în județul Arad și îi rog pe toți foștii colegi care au fost alături de mine de-a lungul anilor să mi se alăture în acest demers, cu convingerea că putem reuși rezultate pozitive la alegerile de anul viitor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Înțeleg (partial) să fi un anonim care, apărând din neant (desi, corect ar fi fost ca, ANTERIOR acestei decizii, să ai măcar „un săculeț” – dacă nu „o desagă” – de inițiative și realizări în beneficiul comunității) și să încerci o carieră politică de „ales local sau național”.
   .
   Dar să ai tupeul ca, fost politician fiind, cu realizări și inițiative mai mult decât modeste, RĂMAS ÎNTR-UN ANONIMAT TOTAL în toți anii în care n-ai mai prins un loc eligibil, să vii acum „cu drag de muncă” și „cu dorința de a face lucruri utile pt. cetățeni”, mi se pare cel mai ordinar mod de a-ți încheia cariera politică.
   .
   Îmi pare rău dna. Lia Ardelean (aviz și dlui Seculici), am avut totdeauna un anumit respect și o anumită stimă, pt. dvs., dar „reîndrăgostirea dvs. actuală, de politică”, mă face să îmi schimb total părerea …
   Mă face să vă privesc dezgustat, ca și pe fostul Președinte Emil Constantinescu, care, dupâ ce a ocupat ditamai funcția de Președinte a țării, e fericit ori-de-câte-ori mai ciupește „un oscior de ros” un favor, un bănuț în plus, DE LA ORICE POLITICIAN aflat, în acel moment, la Putere. 😣
   .
   Scârbos și degradant (în primul rând, față de funcția pe care a ocupat-o) comportamentul acesta de „cerșetor la ușa guvernanților” …! 😡
   .
   Cam la fel și cu revenirea dvs. în politică, dna. Lia Ardelean, dar DOAR ÎN PREAJMA ALEGERILOR…

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Când vine un om valoros, capabil și bine intenționat – iute se găsesc unii cârcotași să-l defăimeze. Așa a fost și cu investitorii arădeni de la UTA, care nu și-au găsit loc din cauza suspiciunilor alimentate de pescuitorii în ape tulburi. În felul ăsta triumfă hoții, mincinoșii și incompetenții, care se perpetuează în fruntea bucatelor pe fondul prostiei populare.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.