vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Leonardo Di Caprio s-a dus la reuniunea ONU ca să anunțe că „schimbările climatice nu sunt o ficțiune”

  de Special Arad | 24 septembrie 2014, 12:09 PM | Internaţional

  0

  „Schimbările climatice nu sunt o ficțiune”, a declarat actorul Leonardo Di Caprio la reuniunea ONU pe această temă desfășurată marți la New York, informează BBC.

  „S-a dovedit că o schimbare accelerată a climei are loc aici, chiar acum”, a subliniat starul cinematografic, care a fost recent numit mesager al păcii din partea Națiunilor Unite.

  „Seceta se intensifică, oceanele noastre sunt acidifiate … vedem evenimente meteorologice extreme în partea de vest a Antarcticii și straturile de gheață din Groenlanda care se topesc la cote fără precedent”, a exemplificat Di Caprio, citat de BBC.

  Scopul reuniunii a fost să dinamizeze cele peste 120 de state participante la reuniunea ONU de la New York să semneze un nou acord global cuprinzător cu privire la climă în cadrul Conferinței Națiunilor Unite privind schimbările climatice care va avea loc în decembrie 2015 la Le Bourget, lângă Paris.

  Sursa: AGERPRES

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.