duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Legendarul Buffon, coleg cu Dennis Man la Parma, mai are un vis în cariera de fotbalist

  de Lucian Dănilă | 9 mai 2022, 9:57 AM | Sport

  0

  Gianluigi Buffon este o legendă pe terenul de fotbal. Campion mondial cu Italia în urmă cu 16 ani, Buffon continuă să apere chiar și la vârsta de 44 de ani și mai are un mare obiectiv.

  Este coleg la Parma cu arădeanul Dennis Man, fotbalist care a debutat la UTA în 2016 și a ajuns apoi să joace în Serie A. Cei doi sunt chiar căpitanii „cruciaților”, Buffon fiind primul căpitan, iar când a lipsit el, banderola a fost preluată de Dennis.

  Detalii despre Gianluigi a dat Ilaria D’Amico (48 de ani), prezentatoarea TV și partenera de viață a lui portarului Parmei.

  „Vorbesc toată lumea, cu antrenorii, cu preparatorii și ei spun că testele lui Gigi sunt incredibile. Acum, a reajunge în prima ligă cu Parma este marea provocare a lui. Și știu că până nu o va realiza va rămâne pe teren. În plus, vrea să o înfrunte în Serie A pe Juventus, echipa sa de suflet.

  Dacă i-aș spune să se oprească, aș face un deserviciu fotbalului. În plus, îmi place să-i văd pasiunea asta pentru fotbal. Înainte de accidentare, a reușit unul dintre cele mai bune sezoane din cariera sa. Este o plăcere să-l văd mulțumit pe teren. Iubește publicul la infinit și vrea să-l răsplătească”, a mai spus Ilaria D’Amico.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.