sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Laurel Griggs avea 13 ani și era deja un star… S-a stins, acum este un înger

  de - | 12 noiembrie 2019, 10:12 AM | Internaţional

  0

  Actrița Laurel Griggs, care a debutat pe Broadway în rolul Ivanka din „Once the Musical“, a murit la vârsta de 13 ani, anunță Variety. Tatăl ei a scris pe Facebook că moartea a survenit unor complicații provocate de astm, scrie adevarul.ro.

  Micul star suferea de astm de doi ani și se afla constant sub supravegherea medicilor. În urmă cu o săptămână, Laurel a suferit o criză, în urma căreia a fost internată de urgență în spital. În cele din urma, a intrat în stop cardio-respirator și a decedat.

  „Medicii au făcut tot ce au putut. Totul s-a întâmplat atât de repede“, a scris tatăl copilei.

  Laurel Griggs și-a făcut debutul pe Broadway pe când avea vârsta de 6 ani, în productia din 2013 „Cat on a Hot Tin Roof“, alături de Scarlett Johansson.  A interpretat apoi, timp de 17 luni, rolul Ivanka din „Once“, spectacol premiat cu Tony. A avut roluri în „Cafe Society“, de Woody Allen, în 2016, și în serialele TV „Louie“ si „Bubble Guppies“.

  A apărut de doua ori în emisiunea „Saturday Night Live“ în 2017.

  La doar 13 ani, Laurel era un star. S-a stins atât de repede… Acum e un înger.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.