Larisa, o tânără de 19 ani din Arad, are nevoie de ajutor! Donează sânge și dă-i șansa la viață!

  de Andrei Fuliaș | 13 mai 2018, 3:18 PM | Povești despre oameni | Știri Arad

  1

  Larisa, o tânără de numai 19 ani și plină de viață, din Arad, suferă de o boală gravă și are nevoie de ajutor pentru a se trata și pentru a-și trăi în continuare viața ca orice persoană normală. Larisa are mare nevoie de sânge, iar prietenii săi au pornit o adevărată campanie pentru a cere ajutor, iar în acest fel a ajuns vestea și la noi.

  Concret, Larisa are nevoie urgentă de sânge din Grupa 01 Pozitiv, dar așa cum ne-a povestit prietena ei, Anamaria, „orice donație de sânge este binevenită, fiindcă Larisa are nevoie și de trombocite”.

  Arădenii care doresc s-o ajute pe Larisa, o pot face donând sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină, situat pe strada Andrenyi Karoli, chiar lângă Spitalul Județean, specificând că donația se face pentru BOTEANU LARISA IONELA cu CNP-ul 2971218020105. De asemenea, donațiile se pot face către orice alt centru de transfuzie din țară, specificând datele Larisei.

  „Îi rugăm pe toți oamenii binevoitori din Arad și din țară să vină în ajutorul Larisei. Aceste transfuzii o pot ajuta să se facă bine și să se întoarcă acasă. Larisa este internată acum la Institutul Fundeni din București. Vă rugăm să donați pentru viața Larisei!”, spune Anamaria, una dintre cele mai bune prietene ale Larisei Boteanu.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.