Laboratorul fARAD 2022, despre „Sunetul de film documentar ca parte din viziunea creativă”

  de Special Arad | 7 august 2022, 7:09 PM | Cultură | Film

  0

  Laboratorul fARAD dedicat tinerilor documentariști revine, între 7-11 septembrie 2022, în formatul extins care l-a consacrat. Acesta va include sesiuni de feedback creativ cu invitații speciali ai festivalului pe proiectele în dezvoltare ale participanților, alături de un atelier practic intensiv susținut de Dana Bunescu, având ca temă „Sunetul de film documentar ca parte din viziunea creativă”.

  O componentă importantă a Festivalului de film documentar fARAD, laboratorul se va derula la sala mică a cinematografului Arta din Arad în cadrul celei de-a noua ediții a festivalului, iar participarea este gratuită.

  Data limită de înscriere: 18 august.

  Cea de a noua ediție a Festivalului internațional de film documentar fARAD (7-11 septembrie) va fi dedicată documentarului de investigație. Mai multe detalii, aici.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.