La Baia Mare, o clientă a pălmuit o vânzătoare pentru că i-a cerut să poarte mască | Video

  de - | 21 iulie 2020, 12:03 PM | Naţional

  0

  (foto: Captură video actualmm.ro)

  O vânzătoare dintr-un magazin a fost pălmuită de o clientă căreia îi atrăsese atenția că nu poartă mască de protecție, relatează publicația locală actualmm.ro.

  Incidentul s-a petrecut luni, 20 iulie, în Baia Mare, și a fost filmat de camerele de supraveghere din magazin.

  Femeia a intrat în magazin cu scopul de a plăti mai multe facturi, însă fără a purta mască de protecție pe față, așa cum cere legea.

  Mai mult, atunci când se apropie de tejghea pentru a plăti facturile, se observă faptul că ea își ținea masca de protecție în mână.

  Potrivit actualmm.ro, una dintre vânzătoarele aflate în magazin i-a cerut de mai multe ori femeii să respecte măsurile de protecție și să își pună masca pe față. Pentru că aceasta a refuzat, angajata magazinului a decis să nu o mai servească și i-a dat facturile înapoi. Enervată, clienta i-a dat o palmă cu putere vânzătoarei, după care a ieșit în grabă din magazin înainte de sosirea echipei de intervenție a firmei de pază.

  Vezi reacția Poliției pe actualmm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.