duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  La Baia Mare, o clientă a pălmuit o vânzătoare pentru că i-a cerut să poarte mască | Video

  de - | 21 iulie 2020, 12:03 PM | Naţional

  0

  (foto: Captură video actualmm.ro)

  O vânzătoare dintr-un magazin a fost pălmuită de o clientă căreia îi atrăsese atenția că nu poartă mască de protecție, relatează publicația locală actualmm.ro.

  Incidentul s-a petrecut luni, 20 iulie, în Baia Mare, și a fost filmat de camerele de supraveghere din magazin.

  Femeia a intrat în magazin cu scopul de a plăti mai multe facturi, însă fără a purta mască de protecție pe față, așa cum cere legea.

  Mai mult, atunci când se apropie de tejghea pentru a plăti facturile, se observă faptul că ea își ținea masca de protecție în mână.

  Potrivit actualmm.ro, una dintre vânzătoarele aflate în magazin i-a cerut de mai multe ori femeii să respecte măsurile de protecție și să își pună masca pe față. Pentru că aceasta a refuzat, angajata magazinului a decis să nu o mai servească și i-a dat facturile înapoi. Enervată, clienta i-a dat o palmă cu putere vânzătoarei, după care a ieșit în grabă din magazin înainte de sosirea echipei de intervenție a firmei de pază.

  Vezi reacția Poliției pe actualmm.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.