joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  La aeroportul Arad există o solicitare de survolare a spațiului aerian. Aeroportul din Timișoara, ocupat în parte de elicoptere militare

  de Mihai Todoca | 24 februarie 2022, 11:00 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  (foto: arhivă)

  În contextul operațiunii militare declanșate de Rusia în Ucraina, am aflat pe surse că la aeroportul din Arad există o solicitare de survolare a spațiului aerian. Solicitare venită din partea Ministerului de Interne. Survolarea ar avea loc peste trei zile, însă nu se cunoaște exact data deoarece această solicitare are  „fereastră” de +/- 72 de ore.

  În același timp, la Timișoara, elicoptere militare au ocupat mai multe căi de rulare. Informații vin și din Craiova unde mai multe aparate de zbor au survolat baza militară. Deasemenea, ieri, prin vama Nădlac au intrat mai multe transporturi cu tehnică militară.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.