L-au prins cu plantația de marijuana în casă pentru că dădea Bach prea tare!

  de Special Arad | 30 mai 2014, 7:59 PM | Naţional | Video

  0

  Întâmplarea de mai jos pare desprinsă dintr-un film de comedie, dar e cât se poate de reală. S-a întâmplat în Sectorul 1 din Capitală.

  Poliţiştii au descoperit, în apartamentul unui bărbat din Capitală, un adevărat sistem de creştere a plantelor de marijuana. Avea în locuinţă sisteme de udare, filtrare si iluminare şi, culmea, un sistem audio prin care le punea plantelor muzica clasică pentru a creşte mai repede.

  Se pare că omul auzise că plantele de marijuana vor creşte mai rapid dacă aud această muzică, aşa că omul nostru le punea mereu… Vivaldi, Bach… preclasici… muzică de pe timpul când marijuana era o plantă oarecare și era bine așa…

  Potrivit stirileprotv.ro, politistii au confiscat toate sistemele de udare, filtrare si iluminare, folosite la cresterea plantelor. Suspectul principal a fost arestat, sub acuzatia de trafic de droguri în formă continuată.

  De asemenea, a fost confiscată suma de 35.000 de lei şi 3.884 de euro.

  Sursa: Click.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.