sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  L-au prins cu 1600 țigarete de contrabandă pe care le vindea în Piața Mihai Viteazu

  de Special Arad | 10 octombrie 2018, 2:23 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat. Polițiștii Biroului de Ordine Publică au desfășurat ieri o acțiune în piețele din municipiu, pentru depistarea persoanelor care nu respectă legislația privind comercializarea produselor accizabile.

  În urma activităților desfășurate, în Piața Mihai Viteazu a fost depistat un bărbat de 42 de ani, din Arad, care deține în vederea comercializării 1.600 de țigarete de diferite mărci, timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă.

  Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată, pe numele bărbatului în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. …ce-mi plac declaratiile pentru presa pompoase ale Militiei…a fost prins ca deținea în vederea comercializării 1.600 de țigarete…omu’ care n-a fumat sau care citeste pe fuga zica du-te-n plm au facut razie astia, trupe comando etc.

   Frast …1600 de tigarete sunt 8 cartuse…Militia a „arestat” iar…un lake flausat…un nimeni cu acte! Aaaa sau scuzati Polițiștii Biroului de Ordine Publică n-au treaba cu urmarirea celor care ii trimit pe acesti nime-n drum prin piete!

   Multumim si pentru atat! Bogdaproste!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.