vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Klaus Iohannis: „Nu mai prelungim starea de alertă după data de 8 martie. Valul cinci este aproape de a se încheia”

  de - | 4 martie 2022, 7:27 PM | Naţional | Politikos

  0

  Președintele Klaus Iohannis a anunțat vineri, într-o declarație de presă la Palatul Cotroceni, că starea de alertă nu va mai fi prelungită după data de 8 martie. Decizia a fost luată după o ședință la Cotroceni cu cei responsabili de gestionarea pandemiei, scrie Digi24.

  Acesta a precizat că ne aflăm la sfârșitul valului 5 al pandemiei de COVID-19. „Epidemia de COVID-19 se află pe o pantă accelerat descendentă la noi în țară, iar valul cinci este aproape de a se încheia”, a spus președintele.

  „Faptul că astăzi putem vorbi de o nouă etapă, care înseamnă cel puțin finalul acestui val pandemic, se datorează în bună parte și măsurilor eficiente de prevenție adoptate de autorități.nu am fi putut reuși fără responsabilitatea cetățenilor, fără solidaritatea românilor care, în marea lor majoritate, au înțeles și au respectat regulile. Doresc să mulțumesc încă o dată și medicilor, asistenților medicali, infirmierilor, farmaciștilor și tuturor celor care au fost permanent în prima linie în lupta cu virusul și au făcut dovada dedicării și a profesionalismului desăvârșit”, a mai spus șeful statului.

  Sursa: Digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.