Klaus Iohannis: „Cred că ar fi bine să mergem spre anticipate în primăvară”

  de - | 28 noiembrie 2019, 8:19 AM | Politikos

  0

  Președintele Klaus Iohannis a spus că va discuta cu toți liderii politici despre alegeri anticipate, care, în opinia sa, ar fi „foarte bine” să aibă loc în primăvara anului viitor.

  Iohannis a spus că multe lucruri pot fi rezolvate prin asumarea răspunderii guvernului, inclusiv „acea nefericită ordonanță de urgență 114”.

  Eu cred că ar fi bine să mergem spre alegeri anticipate în primăvara anului viitor. Voi avea discuții cu toți liderii politici”, a spus el.

  Întrebat dacă PSD ar fi de acord cu organizarea de alegeri anticipate, șeful statului a răspuns: „PSD a fost întodeauna în dezacord cu tot ce am propus eu și PNL, nici nu contez pe ei.

  Citește mai multe și vezi materialul video cu declarațiile președintelui cu un singur click aici: Digi24.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.