miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Kevin Trabalka, hat-trick pentru Dinamo II

  de Lucian Dănilă | 1 august 2014, 3:15 PM | Sport

  1

  Fostul atacant al echipei FC UTA, Kevin Trabalka, a reușit primele goluri pentru echipa la care s-a transferat în această vară, Dinamo II. Arădeanul a reușit chiar un hat-trick în amicalul pe care echipa sa l-a disputat împotriva echipei similare a celor de la Astra.

  „Primul gol, primul hat-trick pentru această echipă frumoasă, Dinamo! Dinamo II 4 – 0 Astra II”, a postat Kevin pe contul său de facebook, acolo unde se poate vedea și un film cu reușitele sale.

  Trabalka s-a transferat în această vară la Dinamo, clubul bucureștean plătind clauza de reziliere a jucătorului. Componet al lotului național Under 18, Kevin joacă momentan la echipa a doua a grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare, dar se află și în atenția lui Flavius Stoican pentru prima echipă.

  kevin

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.