Kanda a fost trimis la echipa a doua! „Cine ești tu bă să strigi după mine?”

  de Lucian Dănilă | 13 mai 2019, 3:20 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Bodo Kanda a fost trimis la echipa a doua a clubului UTA după ce a fost la un pas să se ia la bătaie cu Alexandru Manea pe banca de rezerve, în momentul în care a fost înlocuit de Cristian Păcurar în minutul 63 al partidei de la Cluj.

  Kanda s-a remarcat la două faze în timpul partidei cu Universitatea Cluj, în ambele în sens negativ. În minutul 23 a ratat singur cu portarul după o pază excelentă de la Cipri Rus. Jucătorul venit în iarnă de la Dunărea Călărași a trimis indolent, cu piciorul stâng, în glezna portarului Dur-Bozoancă.

  Ratările mai pot fi înțelese, dar nimeni nu a înțeles atitudinea sa din momentul schimbării. A pierdut foarte ușor o minge undeva la 25 de metri de poarta echipei UTA, încercând să treacă printre doi adversari într-o zonă pe care fotbaliștii o numesc „fără risc”. Din acea fază a rezultat golul al doilea al clujenilor, iar Păcurar a decis să-l schimbe. Primul care i-a reproșat că a greșit a fost Ciucur, iar răspunsul lui Kanda a fost pe un ton foarte nervos: „Ce vrei bă, cine ești tu să mă întrebi ce am făcut”

  În acel moment, Alexandru Manea s-a ridicat de pe bancă și a strigat la el: „Bodo, taci că ne facem de râs!” Asta l-a înfuriat și mai tare pe Kanda, care a ieșit nervos și a strigat la Manea: „Cine ești tu bă să strigi după mine?” Scenele au fost filmate în direct, iar pe lângă jocul slab, UTA a trădat și faptul că la nivelul lotului sunt mari tensiuni dar și acte de indisciplină.

  Decizia de a-l trimite la echipa a doua a venit în urma unui referat întocmit de Cristian Păcurar după jocul de la Cluj pierdut de UTA cu scorul de 0-3.

  Kanda a fost adus în vară de la Călărași, club la care a evoluat patru ani și cu care a promovat în Liga 1, Bodo fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai grupării. Mai mult, acesta a fost folosit și în 11 jocuri în prima ligă dintre care șapte ca titular. La Arad a marcat doar două goluri, randamentul său fiind unul foarte scăzut în comparație cu ceea ce se aștepta de la el.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.